Despre noi

Amore Alf Beauty este un brand specializat in comercializarea produselor de beauty si pentru ingrijirea si infrumusetarea unghiilor.  

Produsele si echipamentele pe care le comercializam sunt de calitate superioara perfect adaptate pentru gusturile si nevoile clientelor noastre. Testam permanent calitatea produselor , astfel incat la dumneavoastra sa ajunga cele mai bune si calitative produse de beauty si pentru intretinerea si infrumusetarea unghiilor.Ne dorim clienti fericiti si multumiti si de aceea incercam sa pastram intr-un echilibru perfect raportul calitate-pret.

Amorealf.ro este un magazin online profesional, un trendsetter in solutii de unghii, make-up si beauty. Ne adresam atat clientelor noastre fidele si multumite, cat si salonelor sau hobby-ului tau.

Am dezvoltat colectii inedite de produse de beauty in parteneriat cu furnizori apreciati din aceasta lume, furnizori cu experienta in industria constructiei de unghii, make-up si nu numai.

Colectia AMORE a fost creata pentru a dezvolta un produs unic in lumea beauty din Romania. Venim in intampinarea nevoilor si preferintelor dumneavoastra cu tratamente complete si perfecte atat pentru unghii cat si pentru ingrijirea si conturarea frumusetii.

Amorealf.ro se remarca pe piata din Romania ca un lider, un brand fresh, ce doreste sa se afirme prin calitate si bun gust.

S.C. Amore Alf Beauty SRL

C.U.I: 40664245

J23/791/19.02.2019

Str. Nufarului 11, sat Branesti, Comuna Branesti, judet Ilfov